centre d'art la panera

Activitats · Activitats en curs · ACTIVITATS ESTIU 2018 A PARTIR DE L’EXPOSICIÓ «MARIA MONTES. WHAT A SHITSHOW»
<a tabindex=0 href='home.php?op=12&module=act&cad=0' class='ruta_link'>Activitats</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=12&module=act&cad=0' class='ruta_link'>Activitats en curs</a> · ACTIVITATS ESTIU 2018 A PARTIR DE L’EXPOSICIÓ «MARIA MONTES. WHAT A SHITSHOW»
Tornar enrere

ACTIVITATS ESTIU 2018 A PARTIR DE L’EXPOSICIÓ «MARIA MONTES. WHAT A SHITSHOW»
A partir del 9 de juny


RECORDS D’ESTIU – CREA I DISSENYA EL TEU QUADERN
Seguint com a model el procés creatiu de Maria Montes, a través del qual explora el dibuix, la cal·ligrafia, el lettering, el disseny tèxtil i el tipogràfic, us proposem un taller en què experimentarem tots aquests processos creatius per compondre, com a producció final, un quadern d’estiu on podrem dibuixar i escriure aquelles vivències més fantàstiques de les vacances.

PREU 
1 € per participant (màxim 20 participants per grup) 
Per als centres vinculats amb l’Ajuntament de Lleida i per a persones amb risc d’exclusió l’activitat és gratuïta. 

PLACES LIMITADES
Per inscriure-us-hi, envieu un correu a educaciolapanera@paeria.cat o 
truqueu al 973 26 21 85.

«MARIA MONTES. WHAT A SHITSHOW»

Maria Montes és una dissenyadora i artista catalana que viu a Austràlia des de 2006. La seva obra inclou treballs de cal·ligrafia, lettering, il·lustració, disseny tèxtil i disseny de tipos. Des del seu estudi a Melbourne, la Maria imparteix classes d’iniciació a la cal·ligrafia des de 2014.

«What a Shitshow» és una exposició el fil conductor de la qual és el llenguatge, les dites populars i l’escatologia catalana com a identitats culturals. En aquesta mostra, la Maria presenta els últims cinc anys de producció artística en relació amb elements que formen part d’un cicle natural relacionat amb la terra (ecologisme avant la lettre).
angles castellano