centre d'art la panera

Activitats · Activitats en curs · SONS D’AIGUA- PROJECTE AQUAFONIA A CÀRREC DE PAU ELIAS
<a tabindex=0 href='home.php?op=12&module=act&cad=0' class='ruta_link'>Activitats</a> · <a tabindex=0 href='home.php?op=12&module=act&cad=0' class='ruta_link'>Activitats en curs</a> · SONS D’AIGUA- PROJECTE AQUAFONIA A CÀRREC DE PAU ELIAS
Tornar enrere

SONS D’AIGUA- PROJECTE AQUAFONIA A CÀRREC DE PAU ELIAS
13 i 19 de març de 2019


13 de març de 2019 
Horari: 12h a 14h a la Facultat de Psicologia i Educació. Aula 0.15 (Ed.CCCT)
Places limitades

19 de març de 2019 
Horari: 10h a 14h al Centre d’art la Panera- taller amb els alumnes del Grau d’educació infantil- Gestions Creatives. 


Aquafonia és una simbiosi entre l’art més efímer -la música- i dos elements universals i comuns a totes les cultures: l’aigua  i la infantesa.
L’experiència d’Aquafonia es vertebra a través de tres activitats -Taller, Concert i Formació-, en què el binomi música i aigua permet la descoberta del valor artístic de sons, instruments, obstinats, partitures, coreografies, melodies, tècniques interpretatives, etc. que nodreixen la imaginació acústica i que incideixen en les emocions. Pau Elias i Carbonell comença a bastir aquest projecte l’any 2014, a través de la col·laboració amb la BOS (Bilbao Orkesta Sinfonikoa) en la confecció del concert pedagògic Los sonidos del agua. ¿Cómo suena el agua en la música? (juntament amb Arrate Zubigaray i amb la tutela creativa de Wolfgang Hartmann).
Fruit de la continuïtat en la recerca, exploració i recol·lecció de recursos i d’elements sonors relacionats amb l’aigua, neix el present projecte, en procés d’evolució constant.

Organitza: Gestions Creatives i Centre d’art la Panera. 
angles castellano