centre d'art la panera

Notícies · Tipògraf en residència 2018: La Coma Studio
Notícies · Tipògraf en residència 2018: La Coma Studio
Tornar enrere


Tipògraf en residència 2018: La Coma Studio


Tipògraf en residència 2018: La Coma Studio

Una nova proposta del centre de documentació de la Panera en la que es convidarà a diferents tipògrafs a elaborar tipografies que acompanyin les diferents exposicions del centre de documentació i activitats, així com també les de l’espai miniPanera i les del servei educatiu.

El tipògraf d’aquest 2018 serà La Coma Studio i una de les primeres tipografies que crearà serà la que acompanyarà a l’exposició Tinta Fresca. L’any 2015 inicia el seu projecte personal una parella de joves dissenyadors gràfics formats a l’Escola Massana i a l’Escola EINA de Barcelona.
Desenvolupen projectes d’identitat i editorial, donant sempre un paper principal al concepte, la simplicitat formal i la tipografia. 
Entenen el recurs tipogràfic com una eina vertebradora del discurs gràfic, i l’utilitzen tant a partir de l’experimentació física com de l’exploració de la seva pròpia morfologia. D’altra banda, apliquen la seva visió singular, artística i sensorial del disseny gràfic en la formalització dels seus projectes.

L’objectiu principal es potenciar la relació entre la tipografia i les edicions, el tipògraf i l’artista, i en definitiva la tipografia i l’art. La figura del tipògraf en residència treballarà seguint la programació expositiva del centre de documentació durant tot un any.   Entrarà en contacte amb els diferents artistes i editorials que exposin al centre. També es generaran activitats relacionades amb la tipografia ja siguin tallers o presentacions. 
angles castellano