centre d'art la panera

Quadern de muntatge
Quadern de muntatge
Tornar enrere


TINTA FRESCA Fons d’edicions especials del Centre de Documentació de La Panera.
Dimecres, 7 de febrer de 2018


Muntatge Tinta Fresca
Cristina Pastor


L’exposició Tinta fresca reuneix els treballs de 12 artistes al voltant d’un element considerat sovint secundari: els llibres d’artista. Des del Centre de documentació s’ha realitzat una selecció d’aquestes edicions especials realitzades per artistes d’àmbit català i espanyol des d’inicis dels anys 90 fins a l’actualitat. La Panera havia estat reunint aquest tipus de publicacions en un fons específic des de 2004. La selecció final està molt marcada pel dibuix, la il·lustració i el còmic; i es divideix en quatre grans temes: el món de l’art, el dibuix com a mitjà d’expressió, el còmic expandit i el viatge.

A més de les publicacions en si mateixes -que s’han disposat de maneres dinàmiques que faciliten la seva lectura-, l’exposició compta amb diferents recursos que no són llibres, com dos televisors i un mural pintat directament a la paret.

Brosmind / Raimond Chaves i Gilda Mantilla / Estanis Comella / Mery Cuesta / Pauline Fondevila / Ana Garcia-Pineda / Abigail Lazkoz / Aldo Urbano / Fernando Renes / Francesc Ruiz / Martín Vitaliti
angles castellano