centre d'art la panera

<a tabindex=0 href='home.php?op=64&module=editor' class='ruta_link'>Biennal d'Art Lenadre Cristòfol</a> · 10a Biennal
10a Biennal d’Art Leandre Cristòfol
04.11.2017 / 28.01.2018

Aquest any, i amb motiu de la celebració de la desena edició de la Biennal d’Art Leandre Cristòfol, el Centre d’Art La Panera presenta una programació especial que s’expandeix més enllà de l’edifici de l’equipament mateix, fins a l’església de Sant Martí i el Dipòsit del Pla de l’Aigua, i que coincideix amb l’inici d’un procés de renovació del fons del Centre d’Art La Panera i de redefinició de l’esdeveniment, a cura d’una comissió formada pels crítics d’art Javier Hontoria, Oriol Fontdevila i Cèlia del Diego (directora de La Panera).

En aquest marc també es portaran a terme diverses accions, entre les quals destaquen un projecte participatiu, realitzat des del Servei Educatiu, que té el doble objectiu d’apropar els continguts de les obres exposades a la Biennal i d’incorporar la veu de l’espectador en el discurs institucional, i les jornades La Col·lecció Incompleta, coproduïdes amb el Museu d’Art Jaume Morera, que tenen l’objectiu de reunir experiències de col·leccionisme públic d’interès en relació amb els reptes de la contemporaneïtat. Ambdues accions es plantegen com a elements estratègics per implementar canvis en el funcionament de la Biennal, així com per fer-los reflexius i col·lectius, amb la participació del sector artístic i de la ciutadania.

Finalment, aquest any l’apartat dedicat a les edicions especials compta amb la participació de CRU. Si ja el 2004, a la 4a Biennal, van ser-hi presents amb nou publicacions, aquest cop en presenten cinquanta. Aquest darrer número, CRU50, ha estat editat en col·laboració amb La Panera i amb motiu de la Biennal.

Artistes participants: Elena Alonso, Irene de Andrés, Erick Beltrán, Mauro Cerqueira, CRU, Anna Dot, Núria Güell, Bouchra Khalili, Ella Littwitz, Pol Merchan, Jordi Mitjà, Itziar Okariz i Aimar Pérez Galí.

Comissaris: Cèlia del Diego, Oriol Fontdevila i Javier Hontoria.

Jurat de la Biennal: Teresa Blanch, Cèlia del Diego, Oriol Fontdevila, Javier Hontoria i Jesús Navarro.
angles castellano